Drømmer du om at passe og pleje primært mus og rotter i en moderne forsøgsdyrsstald i hastig udvikling? Så søg stillingen som dyretekniker hos Minerva Imaging.

Minerva Imaging’s vision er at blive den førende kontraktforsknings- og kontraktudviklingsorganisation for målrettet radionuklidterapi, der muliggør forbedrede behandlingsregimer for kræftpatienter. Vores ekspertise er avancerede dyremodeller inden for onkologi og kardiovaskulære sygdomme og in vivo molekylær billeddannelse til translational forskning og lægemiddeludvikling.

Vi samarbejder med vores samarbejdspartnere for at forstå deres videnskabelige spørgsmål og diskutere, hvordan vores metoder og muligheder kan give svar.  Vi har opbygget en førende global forsknings- og udviklingsplatform for målrettet radionuklidterapi og kontraktudvikling og fremstilling (CDMO) for at muliggøre integreret planlægning og hurtigere gennemførelse af lovende nye radionuklid-terapeutiske projekter i tæt samarbejde med førende forskere, biotech og farmaceutiske virksomheder.

Vi befinder os i et meget hurtigt miljø, hvor vores forskere direkte påvirker fremskridtet med nye forbedrede og livreddende lægemidler til alvorligt syge kræftpatienter. Vi har en ambition om at gøre en forskel for vores kunder ved at samarbejde om nye behandlingsmetoder til patienter.

Om arbejdsområdet

Minerva Imaging har både en smådyrsenhed med mus og rotter samt en stordyrsenhed med grise, hunde, kaniner og marsvin. Smådyrsstalden indeholder i dag, ud over pladsen til dyrene, en operationsstue samt flere rum til præ-klinisk molekylær billeddiagnostik.

Stillingens hovedopgave er at deltage i in vivo farmakologi projekter for vores samarbejdspartnere. Arbejdet kræver fleksibilitet, multitasking og en høj grad af samarbejde. Teammedlemmerne deltager i flere projekter samtidigt, og du kommer til at arbejde i et tværgående og tempofyldt miljø sammen med et erfarent team af forskere, dyrlæger, dyrepassere og laboranter. Vi lægger stor vægt på at løfte i flok, og at alle hjælper til med at komme i mål med dagens opgaver.

Den ideelle kandidat har allerede praktisk erfaring med in vivo teknikker, men vigtigst er interessen og en læringsparat og positiv indstilling.

Opgaver:

 • Pasning og pleje af de opstaldede dyr (hovedsageligt gnavere)
 • Behandling og dosering af lægemidler (IV, SC, PO, IP, mm)
 • Tumor og vægtmålinger af gnavere
 • Udførsel af molekylær billeddannelse med avanceret præ-klinisk billeddiagnostik
 • Deltagelse i kirurgiske indgreb
 • Obduktion og udtagning af organer
 • Generel oprydning og rengøring i faciliteten

 Kvalifikationer:

 • Du har en baggrund som uddannet dyrepasser
 • Relevant uddannelse i overensstemmelse med dansk lovgivning (FELASA AD eller lignende)
 • Du har relevant in vivo erfaring med forsøgsdyr
 • Ivrig efter at lære og er komfortabel med at navigere i et travlt miljø
 • Ikke bange for at tage fat og deltage i fysisk staldarbejde
 • Du kan administrere mange studier og er god til at springe fra opgave til opgave.
 • Du er en teamplayer med positiv indstilling og arbejder dedikeret og grundigt for at opnå dine mål.
 • God humoristisk sans og passion for vores arbejde.

Send din ansøgning senest til career@minervaimaging.com. Din henvendelse skal indeholde en kort motiveret ansøgning og et CV med dine kvalifikationer. Vi indkalder relevante ansøgere til samtale løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte afdelingsleder Anne Engedahl Pastoft på aep@minervaimaging.com.

Om Minerva Imaging
Minerva Imaging er en videnskabeligt drevet CRO, der blev grundlagt i 2011 med 130 medarbejdere. Vores fokus er på brugen af avancerede dyremodeller inden for onkologi og kardiovaskulære sygdomme og in vivo molekylær billeddannelse til translational forskning og lægemiddeludvikling.

Vi samarbejder med vores samarbejdspartnere for at forstå deres videnskabelige spørgsmål og diskutere, hvordan vores metoder og muligheder kan give svar. Vi vokser hurtigt, og den rette kandidat vil være en nøglebidragsyder til at opretholde det videnskabelige grundlag og vores tilgang til forskning samtidig med, at vi udvider vores forretning. Du vil blive en del af en højt specialiseret CRO/CDMO med ambitioner om at tage sygdomsbehandling til næste generation af personlig medicin.

Vi er en uformel organisation med et stærkt fokus på åben og ærlig kommunikation. Vi værdsætter humor og en naturlig omsorg for hinanden, hvilket betyder at hjælpe en kollega, når det er nødvendigt.

Vi tilbyder en kombineret lønpakke, der inkluderer grundløn, pension og et attraktivt bonusprogram. Vi er optaget af vores medarbejderes trivsel og tilbyder sundhedsforsikring og en kvalitetsbevidst frokostordning og arrangerer månedlige sociale aktiviteter. Følg Minerva Imaging på LinkedIn for at få de seneste nyheder.